ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-09-08
Η ανυπαρξία της πολιτείας και η αδιαφορία της ΔΕΗ Α.Ε στα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας των δραστηριοτήτων της, μας οδήγησαν να διεκδικήσουμε ότι δεκαετίες τώρα στερούμαστε,ότι δεκαετίες πριν όφειλαν να είχαν κάνει …
-ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ των κινητοποιήσεων μας είναι οι ίδιοι, πολιτεία και διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε γιατί εύκολα υπόσχονται ,εύκολα δεσμεύονται και εύκολα ξεχνούν,χρησιμοποιώντας κάθε μέσο ώστε να φιμώσουν οποίο δίκαιο αίτημα.
-Ενέργειες όπως οι διώξεις από τις 2-2-2007 και 7-7-2007 όπου κατηγορούνται 70 και πλέον κάτοικοι,γείτονες των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ Α.Ε (ορυχεία-ΑΗΣ), εισαγγελικές και αστυνομικές παρεμβάσεις (ΜΑΤ), εξώδικα,αγωγή 24 εκατομμυρίων ευρώ, ξυλοδαρμοί και συλλήψεις 9 αγωνιστών στις 02-05-2008 όχι μόνο δεν δίνουν λύσεις αλλά δημιουργούν και αλλά στα ήδη υπάρχοντα πολλών ετών προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περιοχή μας πρέπει να την θυσιάσουν η να την εξαφανίσουν από τον χάρτη χάριν της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης που κανείς δεν εξηγεί περί τινός πρόκειται και υπέρ ποιού. Προφανώς πρόκειται για ανάπτυξη των κερδών των αφεντικών και των εταιριών.
1.ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
2.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Καλούνται όλοι οι ενεργοί πολίτες να συμπαρασταθούν στην δίκη παρωδία,αυτών που τόλμησαν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα (αξιοκρατία , ισονομία ,ποιότητα ζωής),ζητώντας να δικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι (ΔΕΗ Α.Ε)

ΧΤΥΠΗΣΤΕ–ΜΗΝΥΣΤΕ -ΔΙΚΑΣΤΕ-ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ-ΑΠΡΑΞΙΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Η δική αναβλήθηκε για τις 09-12-02008 (κλικ εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου