ΜΑΥΡΙΣAN TON ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Με αφορμή το τελευταίο τραγικό και απαράδεκτο συμβάν που έγινε στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2009 καταγγέλλουμε :
Το συμβάν οφείλετε στην εγκληματική αδιαφορία της ΔΕΗ Α.Ε και στις δραστηριότητες της, στην αποχή-συνενοχή της πολιτείας και στην ανυπαρξία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων των τελευταίων δεκαετιών (Δήμος, Νομαρχία, Περιφέρεια, Δ.Ε.Η. Α.Ε.).

Αυτά δεν είναι λάθη και θα έπρεπε να κρίνονται ως εγκλήματα εις βάρος των κατοίκων και της κοινωνίας ολόκληρης.

Να τιμωρούνται ανάλογα με το κακό που προκαλούνε και όχι με εξώδικα, εισαγγελείς, δικαστήρια , ΜΑΤ και με τέτοια συμβάντα ως απόδειξη της αδιαφορίας απέναντι στη ζωή, στους ανθρώπους, στην υγειά, στο περιβάλλον.
Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η αδιαφορία;

Όταν οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και κινητοποιούνται, τιμωρούνται και βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας χάνοντας τα αυτονόητα δικαιώματα τους.
Για να υπάρξει αρμονική συμβίωση κοινωνίας και Δ.Ε.Η. θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη σχέση (κάτοικοι, Δ.Ε.Η. φορείς).

Πριν λίγα χρόνια στο Α.Η.Σ. Αγίου Δημητρίου ανήμερα Χριστουγέννων, τώρα στο Α.Η.Σ. Πτολεμαΐδας ανήμερα Καθαρής Δευτέρας, άραγε ποιο, που και πότε θα είναι το επόμενο ατύχημα η βραχυκύκλωμα όπως υποστηρίζει η ΔΕΗ Α.Ε;

Περισσότερα πατήστε εδώ -> ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΡΥΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου