Πολύ υψηλή ρύπανση 31-03-09

Ανέβηκε η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες και παράλληλα ανέβηκε και ο δείκτης ρύπανσης το οποίο μετράει την ατμόσφαιρα. -->
Σύμφωνα με τις μετρήσεις του ΤΕΙ Κοζάνης η συγκεκριμένη ένδειξη (10/10) έχει : Σημαντικές επιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθούν σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, χειροτερεύουν οι επιπτώσεις σε ευαίσθητα άτομα. Συνήθως συστήνονται μέτρα πού αποσκοπούν στην αποφυγή έκθεσης για πολύ χρόνο σε μολυσμένες περιοχές. Όσοι υποφέρουν από άσθμα νιώθουν έντονη δυσφορία στους πνεύμονες κατά την αναπνοή.
Που να 'ρθει και το καλοκαίρι!!
Σημείωση: Χρηματικό πρόστιμο επέβαλε ο νομάρχης Κοζάνης, Γιώργος Δακής, στη ΔΕΗ, για την ανεξέλεγκτη ρύπανση που προκαλεί η επιχείρηση με τη βιομηχανική της δραστηριότητα στην περιοχή. ((Αν δεν το ακυρώσει ο Περιφερειάρχης,πάλι.))

Να υποθέσουμε ότι η απάντηση της ΔΕΗ στο πρόστιμο από τον Νομάρχη ήταν αυτή?

2 σχόλια:

  1. Αν δεν το ακυρώσει το πρόστιμο ο Περεφερειάρχης, και το πληρώσει η ΔΕΗ, ο νομάρχης έχετε την εντύπωση, ότι θα το διαθέσει για θέσεις εργασίας των ανέργων των πληττόμενων χωριών, ή για τους κατοίκους των χωριών αυτών ? Μεταξύ τους θα τα φάνε, εις υγείαν του κοροϊδου.
    Πρώτη φορά είναι ,τίποτα δεν πληρώνει η ΔΕΗ σ'αυτούς για τις δραστηριότητες της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το σχόλιο του φίλου μας ,οποίος υπογράφει ως ανώνυμος, δυστυχώς δεν ήμαστε σε θέση να απαντήσουμε, αυτό τον γνωρίζουν η Νομαρχία και η περιφέρεια, μήπως πρέπει να τους ρωτήσουμε ποιο είναι το αποτέλεσμα από όλα αυτά τα πρόστιμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή