ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Για ακόμη μια φορά η «ευαισθησία» της πολιτείας και των «ανεξάρτητων» εμπλεκόμενων φορέων επιβεβαιώνει πως «σκύβει» στα προβλήματα των πολιτών. Η αμερόληπτη και ανεπηρέαστη» δικαιοσύνη κάνει το καθήκον της : όπως και το 2007 3 ημέρες μετά από τις βουλευτικές εκλογές κάλεσε 70 πληττόμενους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου για να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την επί δεκαετιών παράνομη δραστηριότητα της ΔΕΗ Α.Ε όλως τυχαίως, 3 ημέρες μετά τις ευρωεκλογές του 2009 ήρθε και το κλήτευμα του δικαστηρίου για τις 29-09-2009. Πότε επιτέλους θα δικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι ; Αυτοί που καταδικάζουν : · μικρά παιδιά να ζουν δίπλα στα βουνά από τέφρα, · που απαξιώνουν τις περιουσίες μας, · που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και μας μαυρίζουν την ζωή. Οι Σάτυροι που ασελγούν ακατάπαυστα στις όμορες των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ Α.Ε, τοπικές κοινωνίες να κληθούν και να οδηγηθούν στο σκαμνί. Τα τελευταία χρόνια καμιά προσπάθεια δεν έγινε για την προστασία και ανάπτυξη της περιοχής από κανένα αρμόδιο φορέα. Τα χρήματα του τοπικού πόρου ανάπτυξής που δίνονται για έργα προστασίας του περιβάλλοντος μόνο εκεί δεν αξιοποιούνται. Όσο δε για τις περίφημες προσλήψεις των 2400 ατόμων, των τριών διαγωνισμών που εκκρεμούν για 3 χρόνια, από τους 180 ανέργους του Αγίου Δημητρίου μόνο 12 θα προσληφθούν. Καλούμε όλους τους ενεργούς και ευαισθητοποιημένους για ακόμα μια φορά να συμπαρασταθούν στην δίκη παρωδία την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 στα δικαστήρια Κοζάνης.
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11.06.2009

1 σχόλιο:

  1. Πότε επιτέλους θα δικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι ;
    Αυτοί που καταδικάζουν :
    · μικρά παιδιά να ζουν δίπλα στα βουνά από τέφρα,
    · που απαξιώνουν τις περιουσίες μας,
    · που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και μας μαυρίζουν την ζωή.
    ___________________________________
    Εσείς ΠΟΙΟΙ πιστεύετε, οτι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, για το περιβάλλον, που είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε και να είμαστε δούλοι στους εργολάβους της ΔΕΗ???
    ΠΟΙΑ έλλειψη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ βλέπει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, όταν υπάρχουν οι δούλοι των εργολάβων???
    ΓΙΑΤΙ τους επέτρεψε να δραστηριοποιηθούν και ΤΙ έκανε για να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της επιχείρησης???

    ____________________________________Καλούμε όλους τους ενεργούς και ευαισθητοποιημένους για ακόμα μια φορά να συμπαρασταθούν στην δίκη παρωδία την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 στα δικαστήρια Κοζάνης.


    ΓΙΑ να δούμε απο ΑΥΤΟΥΣ πόσοι θα είναι???
    Εξάλλου, ΑΥΤΟΙ δεν σέρνονται στα δικαστήρια ή ΑΝ σέρνονται είναι για "ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή